računovodski servis
davčno svetovanje
pravno svetovanje
finančno in poslovno svetovanje
administrativna opravila


Natisni stran  
Domov » O podjetju
 

PREDSTAVITEV PODJETJA


Smo družinsko podjetje iz Litije in se z računovodskimi in davčno svetovalnimi storitvami ukvarjamo od leta 1988. V začetku smo delovali v obliki samostojnega podjetništva, v letu 1992 pa smo ustanovili družbo Ermac d.o.o. Za nami je torej kar lepo število let prakse iz področja računovodstva, knjigovodstva, davčnega svetovanja in davčnega zastopanja in finančnega svetovanja.

Računovodske storitve opravljamo za samostojne podjetnike, fizične osebe ki opravljajo dejavnost, male in srednje družbe, društva in javne zavode. V večini delujemo na področju Ljubljane z okolico (Ljubljana, Litija, Domžale, Vrhnika, Kamnik, Mengeš). Stranke pa imamo tudi iz bolj oddaljenih krajev od našega sedeža. S pomočjo moderne tehnologije in elektronskega poslovanja oddaljenost našega sedeža od naših strank ni več nepremostljiva, celo več sploh ni ovira.

V našem podjetju je zaposlenih pet delavcev. Štirje samostojni računovodje in en davčni svetovalec. Velik poudarek dajemo visokemu strokovnemu znanju in se za doseganje tega cilja nenehno izpopolnjujemo. Vodja računovodskega servisa je lastnik potrdila o usposobljenosti za vodenje računovodskih servisov že od uvedbe tega instituta iz leta 2001, davčni svetovalec pa je član Društva davčnih svetovalcev Slovenije.

Svojim strankam se trudimo nuditi širok spekter visoko kakovostnih storitev, od osnovnega vodenja poslovnih knjig prek računovodenja v širšem pomenu besede, davčnega svetovanja, pravnega svetovanja, finančnega in poslovnega svetovanja do najlažjih in najenostavnejših administrativnih opravil. S tako širokim področjem delovanja želimo našim strankam zagotoviti čim boljši servis na enem mestu in jim s tem prihraniti čas za njihovo delo in poslovne odločitve. Strategija širokega spektra storitev, ki smo jo zasnovali v začetku in nadgrajevali do danes se je pokazala za učinkovito. Iz analiz poslovanja naših dolgoletnih strank namreč ugotavljamo, da je rast kazalnikov uspeha naših strank pozitivna, trend kazalnikov uspeha pa rastoč. Naše prednosti so predvsem visoka kvaliteta storitev, širok spekter storitev na enem mestu in ažurnost in to vse za več kot sprejemljive cene.


Piškotki
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh. 

Katere piškotke vsebuje spletno mesto?
Podjetje: Ermac d.o.o.
Naziv piškotka: MM_ERMACSI
Namen: Strinjanje s pogoji o piškotkih
Trajanje: 1 leto

Podjetje: Ermac d.o.o.
Naziv piškotka: lang
Namen: Izbira jezika
Trajanje: 1 leto

 

          Vse pravice pridržane. Internet stran: Multimedija.net, 2006

 

  

 
Nastavitve piškotkov